Allmänt och OT

Djurparti ? Val 2018

2018-08-13 15:09 #0 av: wingren

Hej allihopa, väldigt OT här! Jag skulle vilja få tips om partier (främst okända) som har en bra djurpolitik och bryr sig om djurrättsfrågor. Jag är så kallad röd och kommer alltid vara det 😎, men tänker att det är fler som är intresserade så ni kan ju skriva efter partinamnet om det är rött eller blått. Det behöver absolut inte vara ett parti du kommer rösta på eller har sympatier för, och om du inte vill posta så alla kan se kan du skicka i PM så kan jag lägga ut det här. Antar att fler än jag tänker på djuren även i dessa tider då allt verkar gå åt fanders med det mesta. Tack och hej!

Anmäl
2018-08-13 16:03 #1 av: Milkshake

Kolla in Djurens Parti :)

Anmäl
2018-08-14 11:13 #2 av: [NeferNefer]

Djurens Rätt har gjort en undersökning av var partierna står vad gäller djurrättsfrågor:

https://www.djurensratt.se/val2018/vad-vill-partierna

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-08-14 22:46 #3 av: vendelay

Feministiskt Initiativ är, så vitt jag vet, det enda större partiet som pratar om DJURRÄTT i partiprogrammet. Deras ungdomsparti har även beslutat om att inga partipengar (för ungdomarna alltså) får användas för att köpa något ickeveganskt. De kommer förmodligen in i riksdagen i år men annars är bästa alternativet Vänsterpartiet som är det Djurens Rätt rekommenderar, och de är ju redan med i riksdagen.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.