Djurrätt

Palestinian Animal League

2017-04-20 15:23 #0 av: veggie4every1

"Vi normaliserar våldet mot oss själva och mot andra varelser. Det går runt i en cirkel. Den starkare utnyttjar den svagare och till slut når det djuren."

"– Bara för att vi har förlorat våra rättigheter betyder det inte att vi har fått en frisedel att utnyttja andra varelser. Jag tror att förtryck mot människor och djur hänger ihop. Vi jobbar för ett samhälle där alla respekteras och får existera, säger han."

http://www.fria.nu/artikel/128155

Underbart att läsa, det här inger hopp om mänskligheten Blomma

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2017-04-20 22:30 #1 av: Dex

Imponerande människor i artikeln! Det får en också att bli ännu mindre imponerad med bortskämda svenskar som inte orkar bli veganer för att dom måste ändra på sig lite grann.

Anmäl
2017-04-21 10:52 #2 av: landsbygdsbo

de kanske inte vill, ändra sig...

Anmäl
2017-04-21 11:44 #3 av: veggie4every1

#1 Visst blir man imponerad och det är så hoppingivande att veta att människor engagerar sig för djurrätt i de här delarna av världen där de har det svårt.

Tycker verkligen det är en fin insikt att man inte har en frisedel att utnyttja andra varelser även om man själv tyvärr har förlorat rättigheter. 

Ja, det är skillnad på inställning hos de här människorna och en del andra här i Sverige som kan men inte har lust att sluta att förtrycka, utnyttja och döda andra.

Så jag blir också mindre imponerad av det, men vi får komma ihåg att vår moral trots allt är förändringsbar tack o lov Glad 

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.