Djurrätt

Panta för katter i nöd!

2016-02-01 20:30 #0 av: felicia091

Hej Kattälskare!

Runt om i Sverige kämpar katthem och frivilliga med att kunna fortsätta med att kunna fortsätta rädda/hjälpa skadade, sjuka, övergivna, vanvårdade och dräktiga katter. Och då många av dessa katter behöver veterinärvård och medicinering som vi alla vet inte är billigt allra helst utan försäkring. Här behövs verkligen varje krona!

Så vad jag har kommit på efter en tids tänkande är att det är ju rätt enkelt att skrapa ihop några slantar det behövs inte ens någon insamling! I sverige pantar vi ca 90% av  våra pet flaskor, tänk om varje krona från dessa flaskor skulle gå till dessa katter som behöver vård!

Så det ända jag ber er om är att panta era flaskor (även om det bara är några stycken) och skänk sedan till ditt lokala katthem (helst ett NO-KILL). Tänk om alla skulle göra detta! Katthemmen behöver verkligen varje krona!

Tack för ordet!

Anmäl
2016-02-01 21:14 #1 av: vendelay

Riktigt, riktigt bra initiativ! Mina pantpengar går till andra djurorganisationer men å andra sidan volontärarbetar jag och skänker pengar till ett no kill-katthem också, så det kanske jämnar ut sig. Hoppas många lyder ditt råd!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.